Voor het 2e jaar op rij heb ik de 2e prijs gewonnen bij de Qualiview Zorgverleners Awards.

Leuk nieuws! Ook dit jaar is mijn praktijk in de prijzen gevallen bij de Qualiview Zorgverleners Award 2018. Vorig jaar won ik de 2e prijs in de categorie ‘meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk van Nederland’. Dit jaar was ik genomineerd voor 2 awards, in de categorieën ‘meest gewaardeerde fysiotherapiepraktijk’ en ‘meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk van Nederland van de kleine praktijken tot 5 werknemers’. In beide categorieën heb ik een mooie 2e plaats behaald en daar ben ik best trots op.

Deze awards komen tot stand doordat patiënten een vragenlijst hebben ingevuld en hun oordeel hebben gegeven over de zorgverlener en de behandeling. Van ruim 4000 fysiotherapiepraktijken in Nederland worden al deze gegevens verzameld in een landelijke database van Qualizorg. Op basis van deze resultaten is bepaald wie het meest gewaardeerd wordt en een klant award heeft verdiend.