introductie

Mijn naam is Liset Hamminga-Boerema. Sinds 2010 ben ik werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Met veel aandacht, zorgvuldigheid en plezier werk ik met cliënten aan het herwinnen van de kwaliteit van leven die als gevolg van de klachten in het bekken- en bekkenbodemgebied verstoord zijn geraakt.

Door samen te werken met cliënten, te begeleiden en te coachen naar verbetering en/of herstel van hun klachten geeft mij een voldaan gevoel en ben ik trots op mijn vak.

Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk en over de inhoud van het vak bekkenfysiotherapie.

Herkent u uw klachten en wilt u er iets aan doen, wij staan graag voor u klaar.

Even voorstellen! Mijn collega's binnen mijn praktijk.

Riemkje Keizer is algemeen fysiotherapeut en atrokinesioloog. Binnen de fysiotherapie heeft zij zich met meerdere cursussen gespecialiseerd in het behandelen van bekkenpijn bij zwangere- en bevallen vrouwen. Daarnaast is zij werkzaam als fysiotherapeut in Dokkum. Daarnaast heeft ze eigen praktijk voor artrokinesiologie in Veenwouden en Meppel.

Riemkje is werkzaam op de vrijdagen op de locatie in Annen. Zij is momenteel in blijde verwachting en ze zal rond de feestdagen met verlof gaan. Daarna zal ze vanaf mei 2020 weer werkzaam zijn binnen de praktijk.

Bertine Stevens is, net als ik, geregistreerd bekkenfysiotherapeut en daarnaast is zij ook  oedeemtherapeut. Zij heeft naast de werkzaamheden
in mijn praktijk als bekkenfysiotherapeut een eigen praktijk voor bekkenfysiotherapie en oedeemtherapie in Diever, Dwingeloo en Meppel.

Bertine is werkzaam op de maandagen op de locatie in Borger.